19 Şubat 2014 Çarşamba

Bobcat S150 Serisi

BOBCAT S150 SERİSİ HAKKINDA BİLGİLER
Bu Makalemizde sizlere S150 serisini tanıtacağız. Bu seride uzun dingil kullanılmıştır. Bu sayede dingil mesafesi ile orta radius kaldırım kapasitesi sağlamakta, ağır yükleri kaldırma kabiliyeti ve yumuşak bir sürüş ile öne çıkan özelliği bulunmaktadır. Kısacası geliştirilmiş kaldırma ve koparma kuvveti üst seviyelerdedir. Çift tilit silindiri özelliği ile koparma ve kaldırma güçünün yanında operatörün için hazırlanmış fabrika çıkışlı kolay kabin erişimi ve geniş görüş açısı imkanı sunmaktadır. 11.7 km/ saat yürüyüş süratı ile bu seri, yüksek performans ve verimli bir şekilde şantiye sahasında calışır. Operatör kabini lüks ısıtmalıdır.
MAKİNA DEĞERLERİ; Kaldırma kapasitesi: 703 kg, Devrilme yükü: 1407 kg, Pompa kapasitesi: 64L/dakikadır. 
Şu an itibari ile bir çok bir çok firmanın bu seriyi kiralama usulu ile bünyelerinde bulundurduklarını görmekteyiz. Firmalar bu mini yükleyici ulaşılması zor ve dar alanlarda çalıştırmak için kiralamaktadırlar.
S150 Video

1 yorum :

  1. Bobcat çok amaçlı mini yükleyiciler şantiyeler için olmazsa olmaz iş makinalarındandır. Sizlerde şantiyelerinizde bobcat kiralama hizmeti almak için iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil